Om Balkan Holidays


VI KENDER BULGARIEN BEDST!

Balkan Holidays har været på det danske marked siden 1985 og har arrangeret rejser til Bulgarien i 34 år – længere tid end nogen anden – og byder nu velkommen til sæson 2019 med et stort udvalg af hoteller og oplevelser til alle aldre.


Oplevelser for enhver smag og alder

Den bulgarske Sortehavskyst er et populært rejsemål for både ældre, børnefamilier og unge. Gæstfriheden i Bulgarien er enestående og du kan som gæst se frem til at føle dig velkommen og godt tilpas uanset om du ligger på stranden eller nyder naturen i bjergene.


Balkan Holidays tilbyder rejser til Sunny Beach, Nessebar, Golden Sands, St. Konstantin og Obzor. Får du lyst til en pause fra solbadningen, tilbyder vi udflugter fra Sunny Beach og Golden Sands med danske rejseledere. Vi tilbyder også flybilletter med Balkan Holidays Airlines. I denne brochure kan du læse om vores skønne destinationer og hoteller. Har du spørgsmål til vores rejser er du velkommen til at skrive eller ringe til os.


Følg os på Facebook og Instagram, hvor du kan få inspiration, se tilbud og møde vores stamgæster. Du kan også se mange flere billeder af vores hoteller og områder


Besøg vores kontor på Vesterbrogade 130A, 1620 Kbh. V, for at få information om din rejse. Vi har the og kaffe klar!


Vi glæder os til at se dig! Balkan Holidays